Training voor professionals

Wij bieden voor professionals de basiscursus mentorschap en een aantal verdiepingstrainingen aan. Deze sluiten direct aan bij de praktijk van het mentorschap en zijn bedoeld voor professionele mentoren, bewindvoerders en curatoren en andere professionals die meer inzicht willen verkrijgen in de rol van de mentor. 

De kosten voor de basiscursus (1 hele dag inclusief lunch) bedragen 325,-, (ex. BTW) voor de verdiepingstraining (1 dagdeel) betaalt u 175,- (ex. BTW). 

We hebben sinds 2007 ervaring met de praktijk van het mentorschap en het trainen van mentoren. Desgewenst kunnen we ook een training of lezing op maat voor uw organisatie aanbieden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anne Slingerland, tel. 06-23375483 of e-mail: a.slingerland@mentorschapmiddennederland.nl

Verdiepingstraining afstand-nabijheid/ grenzen in het mentorschap

Als mentor (of curator) heb je te maken met kwetsbare klanten. Je wilt ze zo goed mogelijk vertegenwoordigen en hebt daarvoor een bepaalde mate van vertrouwelijkheid nodig. Hoe ver ga je daarin? Waar is jouw grens? En die van je klant? Welke afstand wil je houden als professional? Hoe nabij wil je komen? Hoe je je eigen afstand en nabijheid hanteert en grenzen aangeeft in de praktijk van het mentorschap komt in deze training aan de orde.

Meer informatie »

Morele dilemma\`s in de praktijk

Als (professioneel) mentor loop je in de praktijk tegen allerlei vragen aan: praktische, juridische, maar ook morele. Hoe herken je morele dilemma`s en wat doe je ermee? En hoe te denken over jouw rol als mentor? Daarover gaat deze training.Meer informatie »

Basiscursus mentorschap

De training is geschikt voor professionele mentoren en bewindvoerders en anderen die behoefte hebben aan basiskennis over mentorschap.  
Meer informatie »

print deze pagina